Društvo Naša djeca grada Osijeka

 
 

 

Seminar "Sigurnost djece na internetu"

ela-seminar

Prigodom Dana sigurnog interneta Centar za nestalu i zlostavljenu djecu Osijek, eHrvatske i MUJP, PU osječko-baranja, pod pokroviteljstvom Grada Osijeka, organiziralu su stručni seminar "Sigurnost djece na internetu".

Na seminaru su sudjelovali; prof.dr.sc. Zlatko Miliša, pročelnik Odjela za pedagogiju na Sveučilišta u Zadru; Darko Laksar, savjetnik Pravobraniteljice za djecu u Osijeku; Darko Čorković s odsjeka za prevenciju Policijske uprave Osječko-baranjske, Goran Livazović s Odsjeka za pedagogiju filozofski fakultet u Osijeku; dr.sc. Mirela Delalle, pročelnik kliničkog odjela dječje i adolescentne psihijatrije i voditeljica Centra za promociju mentalnog zdravlja  i zaštitu djece; Tomislav Jakopec, s Odsjeka za informacijske znanosti Filozofski fakultet u Osijeku; Ljudevit Ostoić, kriminalist, tajnik Centra za nestalu i zlostavljenu djecu, Tomislav Ramljak, predsjednik Centra za nastalu i zlostavljanu djecu, Ines Perić, pravni savjetnik Centra i Ela Vilupek, magistirca pedagogije i predsjednica Društva Naša djeca grada Osijeka.

Pogledajte prezentaciju...

 

Radovi djece:

{highslide type="slideshow-controlbar" height="75" width="113" event="loadbody" loaddelay="0" notshowagain="0" notshowagaintime="0" dismissbuton="false" class="" captionText="" positions="top, right" display="none" src="/rad-1.jpg, rad-2.jpg, rad-3.jpg, rad-4.jpg"} {/highslide}

Kontaktirajte nas:

Slobodno nas svakodnevno možete kontaktirati.

  • Adresa: Trg Ljudevita Gaja 8, Osijek
  • Tel: +385 31 203-033
  • Fax: +385 31 211-412

Partneri i pokrovitelji:

GRAD OSIJEK

Tko smo?

DNDDRUŠTVO NAŠA DJECA GRADA OSIJEKA je nevladina, nestranačka udruga koja polazište za rad nalazi u Konvenciji o pravima djeteta UN-a, te svoju djelatnost veže uz aktivnosti koje se provode sa djecom i za djecu.
Opširnije ...