Društvo Naša djeca grada Osijeka

 
 

 

Ljetne aktivnosti na Copacabani

Društvo Naša djeca grada Osijeka od 23. srpnja 2009. godine organizira različite aktivnosti za djecu i roditelje kod dječjeg bazena na Copacabani.

Aktivnosti su namijenjene djeci između 4 i 10 godina starosti. Organizirat će se jednom puta tjedno i to petkom u popodnevnim satima od 17.00 do 18,00 sati.

Aktivnosti će provoditi stručne osobe s ciljem razvijanja stvaralačkih osobina djece, razvijanje sposobnosti verbalnog, likovnog, kreativnog,glazbenog izražavanja te izražavanja putem pokreta i sl. Isto tako putem druženja djeteta i roditelja, ali i s drugom djecom i s drugim roditeljima razvijat će se i komunikacijske vještine te izgrađivati pozitivna slika djeteta o sebi i svom roditelju.

ozivamo djecu i roditelje našega grada da nam se pridruže i uključe u naše aktivnosti te uz kupanje u bazenima još zabavnije, kvalitetnije i sadržajnije provedu svoje slobodno vrijeme.

 

Radovi djece:

{highslide type="slideshow-controlbar" height="75" width="113" event="loadbody" loaddelay="0" notshowagain="0" notshowagaintime="0" dismissbuton="false" class="" captionText="" positions="top, right" display="none" src="/rad-1.jpg, rad-2.jpg, rad-3.jpg, rad-4.jpg"} {/highslide}

Kontaktirajte nas:

Slobodno nas svakodnevno možete kontaktirati.

  • Adresa: Trg Ljudevita Gaja 8, Osijek
  • Tel: +385 31 203-033
  • Fax: +385 31 211-412

Partneri i pokrovitelji:

GRAD OSIJEK

Tko smo?

DNDDRUŠTVO NAŠA DJECA GRADA OSIJEKA je nevladina, nestranačka udruga koja polazište za rad nalazi u Konvenciji o pravima djeteta UN-a, te svoju djelatnost veže uz aktivnosti koje se provode sa djecom i za djecu.
Opširnije ...